Героят за Ливърпул Адам Лалана призна, че Червените не са изиграли най-добрия си мач срещу Манчестър Юнайтед и затова трябва да са доволни от спечелената точка. 

Мърсисайдци определено бяха далеч от топнивото си и бяха на път да загубят, преди няколко минути преди влезлият от пейката Лалана да използва пас на Анди Робъртсън и да вкара отблизо за 1:1. 

„Мениджърът просто ми каза да вляза и да опитам да окажа влияние. Не направихме особено добър двубой и в такива моменти трябва да погледнеш към пейката, за да промениш нещата. Окс влезе и игра добре, а след това се радвам, че успях да помогна“ заяви Лалана. 

„Ако искаме да сме шампиони ще имаме нужда не от 11 играчи, а от целия отбор. Смятам, че това е спечелена точка, тъй като не играхме добре. Хората смятаха, че ще спечелим лесно, но в такъв мач това просто няма как да стане. В края се подобрихме и определено потърсихме и победата“ добави халфът, който се разписа в Лигата за първи път май 2017-а. 

„Равенството е много ценно. Дойдохме на „Олд Трафорд“ и взехме точка, която вероятно бихме приели без да се замислим, като ни бе предложена в началото на сезона. Все още сме без загуба и винаги е важно да можеш да постигаш резултати, дори и когате не показваш напълно това, което умееш“ каза още Лалана.