Щастливият Юрген Клоп бе на седмото небе след инфарктната победа на неговия Ливърпул срещу Арсенал с 5:4 след дузпи след 5:5 в края на редовното време, в 1/8-финалите на турнира за Купата на Лигата. 

Двата тима сътвориха спиращ дъха спектакъл, а "червените" се добраха до дузпите след изравнително попадение в 92-ата минута.

"Не мога да си спомня кога за последно се забавлявах толкова много на футболен мач", обяви щастливият Клоп на пресконференцията си след края на срещата.

"Казах на Келахър преди дузпите, че просто няма какво да губим и да се стегне. Да се забавлява. Вижда се, че имаме манталитет на победители. Не искам да приемам за даденост, че няколко пъти спечелихме инфарктно и стигнахме до целта си в самия край".

"Мачът изобщо не вървеше добре за нас. Поведохме в резултата, а след това губехме с 1:3. Направихме доста грешки на терена, много от пасовете ни бяха неточни. Позволихме на противника да ни вкара три гола и да стигне до комфортен аванс".

"Изключително съм доволен за младите момчета, които играха. Ще помнят дълго този мач, със сигурност. Всички, които дойдоха на "Анфийлд", видяха общо 19 гола, което е нещо наистина много специално".

"Наистина перфектно, абсолютно перфектно. Искрено се забавлявах край страничната линия. Гордея се с моите момчета".