Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че шансовете на “червените” да са подсилят с Килиан Мбапе са никакви. В последните дни тръгнаха слухове, че “червените” ще опитат да привлекат супер звездата на ПСЖ.

Интересът на Ливърпул датира от преди две години, когато Клоп дори се срещна със семейството на Мбапе, за да го убеди да продължи кариерата си на “Анфийлд”. Младият нападател обаче избра развитие на кариерата си във Франция. 

Ливърпул подписа спонсорски договор с Nike, който е основен спонсор и на Мбапе. В социалните мрежи пък започна кампания #Mbappe2020, а съобщенията към нея вече са хиляди. 

Клоп обаче охлади страстите: “Покупка на такъв калибър играч е трудно. В момента не виждам клуб, който може да си позволи да закупи Мбапе от ПСЖ. А ние сме сред клубовете, които също не могат да си го позволя. Това няма да е лесно.

Да, от спортна гледна точка, няма причина да не се опитаме да го вземем. Той е страхотен играч. Но тук въпросът е за пари. Няма шансове. Абсолютно няма никакви шансове. Съжалявам, че убих историята ви”.