Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе адски доволен от представянето на своя тим при убедителната победа с 4:0 при визитата на втория Лестър, но доста изненадващо призна, че изобщо не мисли за преднината от 13 точки пред втория - "лисиците", и евентуална титла.

"Това бе един мач срещу наистина добър отбор. Бяхме пределно концентрирани и изиграхме много съсредоточено срещата. Успяхме да вкараме голяма част от положенията си и в крайна сметка постигнахме една много хубава победа. Няма как да не бъда доволен", коментира той пред клубната телевизия.

"Всички знаят колко опасни могат да бъдат футболистите на Лестър, просто в този ден те нямаха късмет, а ние имахме ден и късмет, и в крайна сметка всичко в нашата игра се получи, Радващо е, че постигнахме още една победа".

"Какво мисля за 13-те точки преднина пред втория? Честно ли? Не мисля нищо. Преднината пред втория е променлива величина. Беше 10, след това 11, а сега е 13 точки. Това не означава нищо. Не мислим за това нещо и гледаме да играем мач за мач. Титлата? Все още е далече, не мислим и за нея. Фокусирани сме върху предстоящите двубои".