Централният бранител на Ливърпул Джо Гомес увери, че той и неговите съотборници мислят само за всеки следващ мач, а не за това, че могат да изведат клуба до първа титла от 1990 година насам.

"За мен е много положително това, че записвам серия от мачове. Но най-важното нещо е да продължавам да давам най-доброто от себе си в името на отбора", коментира Гомес.

"Знаем колко важен е всеки мач. Ние просто мислим за следващия двубой. Никой от нас не мисли по-далеч от следващия мач и това е най-важното. В съблекалнята ни има много характери и всеки от нас е фокусиран върху следващия двубой."

"Искаше ни се да бяхме спечелили с повече от два гола срещу Манчестър Юнайтед, но най-важното е, че играхме добре и победихме. Справихме се с напрежението и в края Мо сложи точка на спора. След това започнахме да мислим за следващата ни среща."

"Изобщо не гледаме класирането на Висшата лига. Гледаме програмата със следващия съперник, а не точките. Гладни сме за победа в мача, който ни предстои", добави Гомес.

Както е известно, Ливърпул води с цели 13 точки на първенеца Манчестър Сити, който за капак има два мача повече от "червените". Ливърпул прави феноменален сезон и е първият отбор в петте водещи първенства на Европа, който печели 64 точки в първите си 22 мача от сезона.