Мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл бе силно разочарован след загубата с 0:4 от Ливърпул вчера и обяви, че отборът му е трябвало да получи със сигурност дузпа при нарушение срещу Дани Ингс от Фабиньо. 

Това се случи секунди преди Червените да отбележат първия си гол в двубоя и според наставника на южняците това е било и ключовия момент в мача, в който отборът му е бил ощетен. 

„В такъв мач се нуждаеш от смели решения от съдията. Той трябва да е категоричен в отсъжданята си и когато има дузпа да не се колебае. През първото полувреме имаше върната назад топка към вратаря, която не бе отсъдена, а това бе още едно решение в наша врема. Може би именно затова е толкова трудно да се спечели тук“ заяви Хазенхютъл. 

„Това е чиста дузпа и такива моменти променят развоя на даден двубой. Може би резултатът е по-голям от необходимото, но щеше да ми бъде интересно какво ще стане, ако бяхме повели с 1:0.

В крайна сметка най-добрият отбор в света нямаше нищо опасно в продължение на 50 минути срещу нас. Момчетата се справиха отлично и аз съм много горд с тях. Те заслужаваха да спечелят, но ние се борихме здраво“ добави той.