Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи резервния вратар Адриан, който закопа мърсисайдци вчера срещу Атлетико Мадрид и имаше вина за детронирането им в Шампионската лига.

Адриан получи шанс за изява заради поредната контузия на титуляра Алисон, но направи груба грешка при първия гол на "дюшекчиите", които бяха притиснати до стенати и изоставах с 0:2 на "Анфийлд". По-късно стражът на английския колос не застана добре и при изравнителния гол на гостите.

"Той е човек, ние няма да го обвиняваме и за една секунда. Той не искаше да направи това и ни е спасявал в толкова други моменти, в които е играл", заяви Клоп.

"Откакто е при нас, Адриан имаше супер представяния. Този първи гол на Атлетико не ни помогна снощи, но нещата са такива, каквито са. При загуба винаги се търсят причините. Да, тази грешка имаше влияние, но ние не загубихме мача заради нея."

"Беше очевидна грешка и няма защо да я отричаме. Имахме много положения, но не успяхме да продължим напред. Ние обаче ще се справим с това, Адриан ще се справи с това. Ние ще му помогнем. Ако обаче трябва да бъда честен, той не се нуждае от нашата помощ в момента", добави Клоп.