Емоциите след дълго чаканата титла завладяха всички в „Ливърпул“ - от собственика Джон Хенри, през клубните легенди Кени Далглиш и Стивън Джерард, до лидера на тима Върджил ван Дайк и капитана Джордан Хендерсън.

Джон Хенри: Направихме футбола по-красив

Това беше исторически сезон, една невероятна година от прекрасни постижения, които кулминираха със спечелването на Висшата лига. Тази добавка е към Европейската титла, Суперкупата и Световното първенство, което е пълноценен успех, който донесе толкова радост в една година, изпълнена с голяма трагедия. "Ливърпул“ направи тази красива игра по-красива от всякога.

Кени Далглиш: Момчетата го заслужиха

Последните две години и като цяло периодът на Юрген в отбора са много, много позитивни за всички нас. Той е просто фантастичен и олицетворява абсолютно всичко, което е футболен клуб „Ливърпул“. Каквото са спечелили до момента, тези момчета със сигурност са си го заслужили.

Стивън Джерард: Време е за парти

Това е невероятно постижение от един фантастичен състав от топ футболисти. На последно място, но не и по важност, поздравления на всички фенове на „Ливърпул“ след 30-годишно чакане. Нека партито започне сега!

Ван Дайк: Вдигнахме летвата

Невероятно е, че съм част от този отбор на „Ливърпул“. Вдигнахме летвата на съвсем различно ниво. Направихме го с постоянство и го направихме с класа. От момента, в който се присъединих към този отбор, ние всички сме заедно, държим един на друг и се подкрепяме. От хората в Мелууд, през тези на стадиона и до футболистите, разбира се.

Хендерсън: Мениджърът промени всичко

Юрген Клоп промени всичко още в момента, в който прекрачи прага. Всички го последваха и резултатите са налице. Приключението ни от първия му ден до титлата беше наистина много, много специално. Той е страхотен лидер и страхотен човек. Имаме пълно доверие в него.