Нападателят на Ливърпул Садио Мане увери, че воденият от Юрген Клоп няма да се задоволи със спечелените трофеи и ще иска да допълни колекцията си с още отличия.

В рамките на малко повече от 1 година мърсисайдци спечелиха Шампионската лига, Суперкупата на Европа, световното клубно първенство и жадуваната от 30 години титла на Англия.

"Смятам, че това е една стъпка напред за всички нас, защото професионалните футболисти винаги трябва да бъдем гладни за още успехи", коментира сенегалецът пред клубния сайт.

"Ние имаме страхотен отбор, страхотен екип и клубът ни е невероятен. Пред нас стоят още цели за постигане, няма да се спрем дотук. Трябва да вярваме в себе си и да продължаваме да работим здраво, с цел постигане на още по-големи неща."

"Юрген Клоп е страхотен мениджър и всички сме щастливи с него. Късметлия съм, че работя с него. Той успя да ме развие като човек и футболист, което е много важно за всеки играч. Виждате развитието на всички футболисти в отбора. Заслугата е негова. И ние сме му благодарни", добави Мане, постигнал 19 гола и 12 асистенции в 40 мача този сезон.