В Ливърпул са притеснени за състоянието на капитана си Джордън Хендерсън, който снощи получи удар в коляното при победата над Брайтън с 3:1. 

Халфът вкара втория гол в мача след хубав удар, но през второто полувреме трябваше да напусне, след като се сблъска с Ив Бисума от домакините. Хендерсън ще мине различни тестове, за да се установи колко сериозна е травмата. 

„Все още не знам, но стана въпрос за проблем в коляното. Предстоят изследвания, но знаем, че има нещо, така че ще трябва да почакаме. Не мога да кажа, как се е чувствал след края на мача, тъй като трябваше да говоря за мача“ заяви Клоп, който остана доволен от победата. 

„Хареса ми как се справихме в повечето ситуации, но допуснахме и грешки и когато загубиш топката в лош момент, ще имаш проблеми. Те заслужаваха да вкарат, но след това ние отбелязахме отново, а можехме да вкараме и още, тъй като създадохме доста положения“ добави той и разкри защо е сменил на почивката младия Нико Уилямс. 

„Причината беше в жълтия картон, който получи. Не получи достатъчно защита и помощ в тази част на терена, но не можех да му кажа да не влиза в единоборства. Това бе причината за смяната. Иначе ми хареса неговата увереност и начина, по който игра като цяло“ изтъкна германецът.