Легендата на Ливърпул Джон Олдридж смята, че мениджърът Юрген Клоп трябва да се огледа за нов централен нападател, тъй като Роберто Фирмино изпитва трудности с вкарването на голове напоследък.

"Боби Фирмино показа някои добри докосвания и участва в разиграването на топката, но нещата за него не се получават в наказателното поле", заяви Олдридж пред Liverpool Echo.

"Той пропусна добър шанс през второто полувреме срещу Лийдс и помним как през миналия сезон вкара едва в последния кръг на "Анфийлд" в първенството. Не зная дали това е още в съзнанието му, защото той не прилича на себе си в наказателното поле."

"Много се изговори за позицията на Ливърпул относно трансферния пазар това лято, но според мен за Боби ще бъде добре да бъде взет още един нападател, който да му диша във врата. За да знае, че трябва да бележи голове."

"Не ме разбирайте погрешно, аз съм голям негов фен и той често прави страхотни незабелязани неща в атака, но когато си №9, трябва да вкарваш голове. В момента е на дъното и той го знае. Нужна е промяна."

"Разбирам генералната позиция на клуба по отношение на трансферите това лято, но това е риск. Защото през миналия сезон Ливърпул имаше късмет с това, че нямаше много контузени футболисти. Но не можеш да разчиташ на това. Мисля, че можем да вземем нов голмайстор", завърши Олдридж.