Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че очаква здрава битка с Мидтиланд в срещата между двата тима от Шампионската лига тази вечер, въпреки че датският тима загуби първия си мач от груповата фаза с 0:4 от Аталанта.

"Те са много добри, този резултат с Аталанта не бе реален. Те имат ясен план на игра и ние трябва да вземем добри решения и да покажем, че сме готови за здрава битка", коментира Клоп. 

Запитан от датски журналист как ще действа Ливърпул срещу "по-малък клуб", германският специалист отговори: "Вие датчаните трябва да поработите върху самочувствието си. Не гледаме на вас като на малък клуб, а като на сериозен съперник в групата". 

"Никой отбор не е влязъл в групата, защото е от хубав град или нещо подобно. Всички са там, защото са добри отбори. Те си заслужиха правото да участват в Шампионската лига и няма да развеят бял флаг. Те ще дойдат тук и ще дадат всичко от себе си".

"В Шампионската лига няма малки отбори. Колко си голям или малък се показва на терена, не на пресконференцията преди мача", каза още мениджърът на "червените".

Ливърпул посреща Мидтиланд с българския национал Божидар Краев в състава си тази вечер от 22:00 часа българско време.