Героят за Ливърпул Диого Жота очаквано бе изключително щастлив, след като наниза хеттрик при впечатляващото 5:0 срещу Аталанта в Шампионската лига. 

Португалецът много бързо започна да се превръща в ключова фигура за Червените, като във Висшата лига успя да вкара няколко гола влизайки от пейката, включително и срещу Уест Хям миналия уикенд. Затова мнозина вече искат да измести Роберто Фирмино от титулярите. 

„Играя в най-добрия отбор в кариерата си и всичко се получава лесно. Не знам дали това е бил най-добрият ми момент, но да бележа голове е моят начин, по който играя футбол“ заяви нападателят. 

„Първият гол бе любимият ми, защото той отключи мача. За всички отбори е важно да вкарат първия гол. След това можехме да контролираме сблъсъка по своя начин“ добави той. 

„Когато около мен са такива играчи от световна класа като Салах и Мане, това прави задачата ми много по-лесна, тъй като те са наистина фантастични футболисти. Щастлив съм не само защото вкарахме 5 гола, но и запазихме суха мрежа. Ако не допуснем гол и срещу Ман Сити в неделя съм сигурен, че ще спечелим срещу тях“ каза още Жота.