Галерия

Да си съпруг на прекрасен модел, та дори да си Питър Крауч, носи и негативи, още повече и ти имаш тъща. На този огън се пече бившата звезда на "Тотнъм" и "Ливърпул" Питър Крауч.

Бившият английски футболен национал окачи бутонките още миналата година, когато за последно записа шест мача за "Бърнли" и стана семеен тип. Хубаво, но така не носи пари в семейния бюджет, затова съпругата му Аби Кланси взе нещата в свои... ръце, ако може така да се каже.

Макар и майка на четири деца, Аби продължава да има изумителна фигура и да е модел. В карантината тя изкарва добри пари, рекламирайки дънки, блузки и дори сутиени на известни марки.

Занятието на Аби изисква отсъствие от дома за дни и понякога за по-дълго. За жалост на Питър грижата за децата не остава на неговите плещи, а се поема не от кого да е, а от тъща му. София (9), Либърти (5), Джони (2) и Джак (15 месеца) изискват много грижи и внимание, с което Питър не е готов да се справи, смята очарователната му съпруга.

Затова в семейния дом се настанява майка й. Още повече неотдавна Джак падна и се удари, опитвайки да даде своя принос в семейната ферма. "Аби ми няма доверие, че мога да се справя с четирите деца накуп - признава Питър, цитиран от "България днес". - Вярно, тежко е, а и докато бях футболист, често отсъствах. Затова се налага, когато нея я няма, да идва майка й. Разбираме се, справяме се."

"В тази карантина сме затворени у дома, не викаме бавачка заради опасността от зараза. Кой да ни помага освен майка. Питър е прекрасен баща, но четири деца не са шега работа. Не мога да работя спокойно, ако е сам с тях", обяснява Аби.