Мохамед Салах е щастлив в Ливърпул, въпреки слуховете, които го свързват с Реал Мадрид и Барселона. 

Наскоро нападателят изрази възхищението си към испанските грандове, което доведе до спекулации за бъдещето му, но според съотборника му Фабиньо той се чувства отлично на „Анфийлд“. 

„Големите играчи винаги ще бъдат предмет на слухове. Салах играе за един от най-големите тимове в света и е нормално да бъде свързван с други отбори. Аз обаче виждам, че е щастлив при нас и представянето му през сезона го доказва“ коментира Фабиньо. 

„Той е много взискателен към себе си и винаги иска да е най-добрият. Целта му е да помага на отбора и всеки път работи здраво на терена. Продължава да вкарва голове, а в съблекалнята винаги е в настроение и се шегува с останалите“ добави бразилецът. 

„Не виждам никаква промяна при него, а и не чета много новините. Както обаче казах, топ-играчите винаги ще бъдат свързвани с трансфери“ изтъкна Фабиньо. 

Салах има договор с Червените до 2023-а, като предизвикателството сега пред него е да изведе тима до победа над Манчестър Юнайтед, след като Червените дяволи превзеха върха във Висшата лига.