Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде доста интересен коментар за играта на "червените" срещу Манчестър Сити. Мърсисайдци записаха тежка загуба с 1:4 на "Анфийлд", но германецът заяви, че е доволен от своите.

"Загубихме, не беше нашият ден. Но ще кажа, че играхме брилянтно. Мога да разбера, ако някой не го вижда така, но всеки си има мнение. Играхме добре, особено през първото полувреме. През второто те промениха схемата си, трябваше да се адаптираме по-бързо, трябваше да намерим стила си.

Но нямахме опции за играта си и пуснахме лек гол. Имахме много положения и мачът можеше да отиде в двете посоки, но направихме две груби грешки и те естествено се възползваха.

Нататък стана трудно. Представянето ни беше добро в големи периоди и резултатът малко лъже. Разликата от 10 точки е голяма. Но направихме огромни грешки при головете им и затова загубихме мача. 

Не можем да скрием грешките на Алисон, трябва да ги приемем. Нямаше опции при втория гол и нещата се случиха така, както се случиха. Можеше да е различно, но това е положението. Али ни е спасявал много пъти, така че няма смисъл да го обвиняваме.

Сити ни създаде много проблеми в защита, срещу Лестър вероятно ще сме доста по-различни. Видях много добри неща в мача. Ако играем така, както в дълги периоди от мача днес, ще видите, че ще сме успешни. Трябва да печелим мачовете си до края на сезона", заяви цитираният от webcafe.bg Клоп.