Юрген Клоп отчете проблемите на Ливърпул в нападение, след като Червените се сринаха и срещу Фулъм, допускайки 6-а поредна домакинска загуба във Висшата лига. 

„Имаше моменти, в които можехме да повлияем повече върху мача. Допуснахме обаче гол точно преди почивката, което бе сериозен удар за нас. Опитахме се да реагираме, но отново не успяхме да вкараме, което е сериозен проблем” отчете германецът. 

„До този момент през сезона така и не сме били в най-доброто си състояние. Момчетата имат същите качества, но сега по една или друга причина не ги показват. Ще е истински шедьовър да разберем как да променим ситуацията в рамките на 2 седмици. Все пак е хубаво, че играем в 3 турнира, така че се надявам да покажем различно лице в тях” добави той. 

„Беше ясно, че Фулъм ще ни създаде проблеми. Те са в добра форма, а освен това са добър отбор, който има място във Висшата лига. Моите момчета искаха да спечелят, но в крайна сметка победителят винаги има право. Те победиха, така че значи са искали триумфа повече. Не смятам обаче да стоя тук и да обяснявам, че ще се борим за това или онова” каза още Клоп.