Садио Мане призова съотборниците си в Ливърпул да ни търсят оправдания, заради срива си през сезона, а да се съберат и да дадат най-доброто от себе си в оставащите мачове. 

Червените бяха начело в класирането по Коледа, но след само 3 победи и цели 8 загуби в 14 мача през 2021-а се смъкнаха на 7-о място, като в момента изостават на цели 5 точки от Топ 4. 

Отборът има трудна програма с мачове срещу Арсенал и Ман Юнайтед във Висшата лига и срещу Реал Мадрид в Шампионската, но сенегалецът вярва, че сезонът все пак може да бъде спасен, поне донякъде. 

„Не трябва да спираме да вярваме. Ако си борец няма да търсиш оправдания и извинения, а решения. Затова е необходимо да запазим мотивацията си и да се хвърлим здраво в оставащите мачове“ коментира Мане, който е с националния отбор на Сенегал. 

„Във футбола, а и в живота, никога не знаеш какво ще се случи. През последните години не бяхме имали подобни проблеми, но ето че през тази кампания трудностите ни застигнаха и това е нещо, което се случва“ изтъкна нападателят, който също не е във форма със само 7 гола в първенството през сезона, като през февруари и март не успя да се разпише във Висшата лига.