Нападателят Роберто Фирмино вече е сериозен проблем за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, смята легендата на мърсисайдци Джон Олдридж. Кариоката записва блед сезон и е много далеч от най-доброто, на което е способен, макар да получава подкрепата на германския специалист.

"Като бивш нападател считам, че Клоп няма истинска вяра в нападателите и това е ужасно", коментира Олдридж пред Liverpool Echo.

"Фирмино вече се превръща в проблем. Напълно е загубил от магията си, а аз бях един от най-големите му фенове. Но това вече изглежда в миналото и феновете го осъзнават."

"Мениджърът още вярва в него и той продължава да играе, за да се измъкне от кризата, но изглежда все по-малко вероятно това да стане, колкото повече време минава."

"Фирмино вече изпълнява различна роля и понякога действа в центъра, но като носиш "деветка" на гърба си, работата ти е да вкарваш голове. Той изгуби вярата си и всичко в играта му изчезна."

"Боби просто не може да се отърси от това. Може би се нуждае от почивка. Може би през следващия сезон завръщането на феновете ще му помогне да излезе от дупката", предлага варианти легендата.