Юрген Клоп очаквато сияеше, след като Ливърпул  срази Манчестър Юнайтед с 4:2 насред „Олд Трафорд“ в зрелищен двубой. 

Така Червените донесоха поне малко радост на феновете си в този труден сезон, а и запазиха надежди за топ 4, макар че все още се нуждаят от грешки на Челси и Лестър, за да изкачат в подреждането. 

„Страхотна битка, отличен мач, който бе много интензивен. Това е първата ни победа на „Олд Трафорд“, откакто съм тук и ние се нуждаехме от нея. Борихме се здраво и заслужавахме успеха“ коментира германецът. 

„В началото имахме проблеми в центъра на защитата, но след като момчетата влязоха в мача, заиграхме наистина добре. Трент правеше всичко, а успяхме да ограничим и Бруно Фернандеш. Все пак при 3:2 стана трудно, но все пак стигнахме до нов гол и спечелихме“ добави той. 

Клоп замаза инцидента със Садио Мане, който след последния съдийски сигнал отказа да го поздрави, очевидно недоволен от факта, че остана резерва. 

„Нямам проблеми с Мане. Вчера след тренировката реших, че е по-добре Диого (Жота) да играе. Момчетата се свикнали да им обяснявам решенията си, но този път нямаше време за това. Садио очевидно малко се ядоса, но всичко е наред“ изтъкна специалистът.