Алисон Бекер очаквано бе на Седмото небе, след като донесе победата на Ливърпул над Уест Бромич с 2:1. 

Червените бяха на път да загубят 2 точки, а с това до голяма степен и шансовете си за Топ 4, когато вратарят се включи в наказателното поле дълбоко в добавеното време при корнер и засече с глава, за да донесе триумфа. 

„Емоциите са наистина огромни, особено след всичко, което се случи на мен и семейството ми през последните месеци” заяви веднага след мача футболистът, който загуби баща си миналата година. 

„Футболът обаче винаги е бил моят живот. Играех с баща си, откакто се помня и се надявах, че той ще бъде тук, за да види това, но съм сигурен, че го е видял с Бог до себе си и е празнувал” добави Алисон, който стана първият вратар вкарал победен гол. 

„Не мога да бъда по-щастлив. Този гол е за семейството ми и за отбора. Не спряхме да се борим, но нещата просто не се получаваха. Изключително съм щастлив, че успях да помогна, защото голямата ни цел е място в Шампионската лига. Опитах се да се пласирам най-добре и имах късмет, тъй като никой не ме последва. Страхотно е! Просто към благословен” изтъкна още щастливия бразилец.