Нидерландският халф Жоржиньо Вайналдум, който това лято премина от Ливърпул в Пари Сен Жермен, разкри разочарованието си от част от привържениците на мърсисайдци - най-вече тези, които са били негативно настроени към него в социалните мрежи. 

Припомняме, че Вайналдум си тръгна от "Анфийлд" със свободен трансфер.

"Всеки ден давах всичко от себе си на тренировките и в мачовете. Ливърпул значеше толкова много за мен. Имаше момент, в който не се чувствах обичан и оценяван там. Не говоря за моите съотборници и за хората от "Мелууд". Зная, че те ме обичаха и аз ги обичах.

Не беше от тази страна, по-скоро от другата страна. Имаше момент, в който не се чувствах обичан. В последните два сезона имах това усещане няколко пъти.

Публикациите в медиите също не помогнаха. Имаше една история, според която не съм приел офертата на Ливърпул, защото съм искал повече пари, а феновете решиха: "ОК, той не получи желаната оферта, така че не дава всичко от себе си, за да печелим мачове."

Феновете на стадиона и феновете в социалните медии бяха две различни неща. Не мога да кажа нищо лошо за феновете на стадиона, те винаги ме подкрепяха.

В социалните медии - когато загубехме, аз бях обвинявания. Защото твърдяха, че съм искал да си тръгна. Имаше момент, когато си мислех: "Уау, само ако знаеха какво правех, за да съм във форма и да играя във всеки мач", сподели нидерландецът в интервю за "Таймс".