Новакът Брентфорд заслужено е стигнал до точката срещу Ливърпул, обяви босът на Червените Юрген Клоп. Тимът му обаче пропусна да вземе победата и да се възползва напълно от загубите на Челси и Ман Юнайтед. 

Неговият тим на два пъти повеждаше, но Пчеличките стигнаха до впечатляващо 3:3 в луд сблъсък в Лондон, в който показаха, че силният им старт на сезона изобщо не е случаен. 

„Това бе луд мач! Те обаче си заслужиха трите гола с начина си на игра. Очевидно не успяхме да се справим с дългите им и високи топки, но трябваше да вкараме още. Истината е, че създадохме достатъчно. Проблемът дойде от защитата, но това се случва понякога. Можехме да спечелим с 3:2 и 4:3, но Тони и Мбемо се справиха наистина много добре” заяви Клоп. 

„В крайна сметка противникът се бори здраво и заслужаваше точката, което уважавам. Имаше ситуации, в които трябваше да се справим по-добре. Техният вратар пък трябваше да носи №10 на гърба си предвид дългите топки, които раздаваше” добави германецът, който видя гол №100 за Мо Салах във ВЛ за Ливърпул. 

„Зная, че Мо сега седи в съблекалнята и е разочарован, че пропусна двете положения, които имаше. Без съмнение това е невероятно постижение и нищо чудно да стане играчът, който най-бързо е стигнал 150 попадения” каза още специалистът.