Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че по отношение на моментна форма Мохамед Салах е най-добрият футболист в света, след като египтянинът блесна при разгрома над Уотфорд с 5:0 като гост.

След като вкара един от най-паметните голове в последните години при равенството 2:2 с Манчестър Сити преди две седмици, Салах отново се разписа по страхотен начин на „Викъридж Роуд“ и бе с основна заслуга за други две попадения в мрежата на „стършелите“. Това бе десети гол за нападателя от началото на сезона, като той неизменно записа името си сред голмайсторите в последните осем мача на мърсисайдци.

Клоп похвали играча, окачествявайки го като най-добрия в света в момента. „Представянето му беше огромно днес. Пасът за първия гол беше страхотен и второто попадение бе специално. Той е топ класа. Всички го виждаме. Кой е по-добър от него? Не трябва да говорим за това, което Меси и Роналдо са направили за световния футбол и тяхната доминация. Но в момента, той е най-добрият“, каза германецът за BT Sport.