Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че би искал да играе за "червените" до края на кариерата си, но все пак уточни, че това "не зависи от него". Салах се представя страхотно за мърсисайдци през последните години, като вече има 137 гола в 214 за клуба, а от началото на този сезон е определян от някои за най-добрия футболист в света заради страхотните си изяви.

Неговият договор с Ливърпул изтича през лятото на 2023 година, а за момента той не е подписал нов контракт с тима, като според медиите на Острова Салах е поставил огромни финансови изисквания към ръководството на клуба - заплата около половин милион паунда на седмица.

"Това не зависи от мен, но ако ме питате, аз бих искал да остана до последния ден от кариерата си. Това е извън моя контрол, всичко зависи от това какво иска клуба. За момента не мога да си представя някога да играя срещу Ливърпул. Би било много трудно, не искам да говоря за това, защото това би ме натъжило", коментира египетският национал.

Салах, който има 12 гола в 11 мача за Ливърпул през този сезон, ще се опита да увеличи головата си сметка в голямото дерби с Манчестър Юнайтед в неделя от 18:30 часа българско време. /БГНЕС