Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше в еуфория след погрома с 5:0 над големия съперник Манчестър Юнайтед насред "Олд Трафорд". Той заяви, че след петия гол, мърсисайдци са намалили темпото, за да избегнат контузии и да не унижават още "червените дяволи". 

"Това, което направихме в последната третина на терена беше лудост. Казах на футболистите на полувремето да играят още по-добре. След петия гол просто контролирахме играта и не ставаше дума за това да вкарваме повече голове, а просто да се отървем от повече контузии. Не трябва да унижаваме никого".

"Резултатът е луд. Играчите написаха хубава страница в историята, но ние не празнуваме като луди, защото имаме уважение към нашите съперници. Имахме късмет в някои моменти. Юнайтед пък не е в най-добрия си период".

"Джеймс Милнър има разтежение. Той ми показа, че нещо не е наред. Трябва да видим какво е положението с Наби Кейта. Мо Салах се наслаждава на своя футбол и това може да продължи още много, много дълго време. Знаех и преди неговото изказване, че иска да завърши кариерата си тук. 5:0! Няма как да бъда по-щастлив. Това е изключително", заяви Клоп.