Мохамед Салах може да бъде на линия за мача на Ливърпул срещу Лестър в четвъртък, въпреки серията тежки мачове за Египет, обяви мениджърът Юрген Клоп. 

Неговият тим загуби финала на турнира за Купата на Африка след дузпи от Сенегал, за който пък Садио Мане реализира победния наказателен удар и остана да празнува в родината си, така че няма да се върне навреме за мача. 

Салах вече се прибра на Острова и от Ливърпул пуснаха видеоклип, на който излиза на тренировъчния терен, приветствайки го с добре дошъл. 

„Мо вече се върна и аз говорих с него. Той е силно разочарован от загубата, но гледа напред към това, което ни предстои. Първото нещо, което ми каза бе: Готов съм да играя! Ха-ха“ заяви Клоп пред официалния сайт на клуба. 

„Той е много опитен и в страхотна физическа форма, но все пак ще видим как ще се чуства утре. Садио вероятно ще се прибере в сряда вечерта, така че няма как да бъде замесен срещу Лестър. Той и Сенегал постигнаха нещо голямо, което ние уважаваме и в нито един момент не ме искали са го върнем бързо тук“ добави той.