Трент Александър-Арнолд може да се завърне в игра още срещу Уотфорд в събота след обед, обяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. 

Германецът поиска подкрепа от феновете и страхотна атмосфера на „Анфийлд”, защото при успех Червените ще излязат поне временно начело в класирането, с 2 точки пред Манчестър Сити. 

„Това е пример за това колко важно би могло да бъде ако излезем начело, печелейки обедния си мач. Обикновено ние играем след Сити, но сега е обратното. Мен обаче ме интересува единствено какво ще направим в своя двубой” заяви Клоп. 

„Те са много класен съперник, с отличен мениджър. За това ние трябва да сме сензационни в своя мач и на стадиона да е възможно най-добрата атмосфера. Ако някой не иска да вика и да пее, по-добре да си остане вкъщи и да даде билета си на друг. Момчетата се завърнаха от целия свят, а ни предстои мач срещу добре организирания Уотфорд, така че трябва да сме на ниво” добави той. 

„За Сити мачът срещу Бърнли няма да е лесен, но същото важи и за нас, тъй като и Уотфорд е в битката за спасение. Хубавото е, че Трент тренира нормално в петък, така че ще видим в какво състояние ще бъде. Той искаше да играе за националния, но при тази травма това нямаше как да се случи. Понякога обаче контузиите се оказват по-леки и точно така се получи при него, така че е възможно да се върне още в този мач” каза още Клоп.