Ливърпул проявява интерес към защитника на Торино Глейсон Бремер. Добрите изяви на 25-годишния бразилец в Италия привлякоха вниманието на няколко клуба от Висшата лига.

Торино е готов да продаде своя играч в опит да получи възможно най-високата сума. Според Torino Granata, мърсисайдци са сред отборите, които ще участват в надпреварата за подписа му. Градският съперник на торинци - Ювентус, също има интерес към бразилеца.

В момента Ливърпул има на разположение четирима централни защитници - Върджил ван Дайк, Ибрахима Конате, Жоел Матип и Джо Гомес. Последният не е твърд титуляр в отбора от „Анфийлд“. В резултат на това той може да потърси ново предизвикателство, което би накарало мениджъра Юрген Клоп да му потърси заместник.

Бремер започна кариерата си в юношеската академия на Атлетико Минейро, преди да замине за Италия през 2018 година. Оттогава той вдигна нивото си и се превърна в един от най-постоянните защитници в Серия А. Скоростта, доминацията във въздуха и физиката му се считат за неговите най-силни страни.