Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от тежката загуба с 1:4 от Наполи на старта на Шампионска лига. Германският спец назова проблемите на мърсисайдци, но и отдаде заслуженото на италианците за успеха им над неговия отбор.

"Наполи изигра много силен мач, а ние не. Това е първото обяснение за загубата. Последните два гола направо им ги подарихме на сребърен поднос. Трябва да играем по-добре. В нито един момент не бяхме в мача. Не действахме компактно, нито в нападение, нито в защита. Нямаше широчина. Опитвахме сами да решим проблемите, но така и не заиграхме сплотено. Нямаше връзка между отделните линии", заяви Клоп.

"Предишният ни мач тук загубихме с 0:2 - това също бе отвратителен мач. Но причината не е мястото, където играем. Липсват ни доста неща. Трябва да намерим начин да сме по-добри почти във всяко едно отношение. Предстои сериозно търсене на себе си. В момента не играем като отбор и това няма нищо общо с персонални проблеми или нещо подобно. Трябва ми време да обмисля нещата. Моята работа е да открия проблема и да го реша", добави Клоп.