Тиаго Алкантара се завръща в състава на Ливърпул за утрешния двубой с Лийдс, потвърди мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.  С Хендерсън трябва да изчакаме, тъй като почувства болка в последния мач. Надявам се да е добре.

Това сподели Юрген Клоп на редовната си прескоференция преди кръга във Висшата лига. Ливърпул ще е домакин на Лийдс в утрешния ден, като мачът е с начален час 21:45.

Прекалено е рано за Наби Кейта и Матип. Не трябва да питате за Диого Жота и Луис Диас за известно време. Артур Мело ще остане при нас, независимо, че има дългосромна контузия. Далече е от завръщане, но няма да прекъснем договора му през януари.

Откакто Харви играе за първия отбор е невероятен. Сега, в отбор, който не е в перфектна ситуация, той показва постоянство. Това е добре за него и за нас. Дарвин има невероятен потенциал. Вълнуващо е. Скоростта му, отношението му, той наистина работи много. Всичко може да се учи и да се подобри при него. Спечелихме последните четири мача в групата ни в Шампионската лига и се класирахме, това е важното", сподели германският специалист.