Родителите на Джуд Белингам искат да го видят в Ливърпул, а самият той ще информира Борусия Дортмунд, че иска да си тръгне след световното първенство, гласят последните информации около халфа. 

Според „Шпорт Билд” играчът ще информира ръководството на Борусия Дортмунд, че иска да напусне клуба още след световното първенство, което означава през януари 2023-а. 

19-годишният полузащитник блесна сериозно в Катар и повиши още повече цената си, но въпреки това интересът към него се засилва, като освен Ливърпул и Реал Мардид, ПСЖ също следия ситуацията му. 

Според „Дейли Мейл” неговите родители, които участват сериозно при преговорите за договорите на сина си, имат своите предпочитания къде да заиграе Джуд, като предпочитат да го видят с екипа на Ливърпул. 

Юрген Клоп отдавна е набелязал Белингам за халфовата си линия, където Червените имат сериозни проблеми. На „Анфийлд” обаче са и наясно, че ще трябва да извадят сериозна сума за халфа, който според мнозина вече струва около 150 милиона евро. 

В Ливърпул са осигурили 100 милиона от собствениците – „Фенуей Груп”, но при положение, че американците искат да продадат клуба, ще бъде интересно дали ще продължат активно да преследват полузащитника.