Николо Барела е една от основните цели на Ливърпул за подсилване на халфовата линия през предстоящия летен трансферен прозорец, пише "Гадзета дело спорт". Червените имат разочароващ сезон, като паднаха до 8-мо място в таблицата на Висшата лига и претърпяха болезнена загуба с 2:5 от Реал Мадрид в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Юрген Клоп днес потвърди, че Ливърпул ще инвестира сериозно в предстоящия летен трансферен прозорец, като каза: „Следващото лято ще има нови попълнения”.

Както съобщава "Гадзета дело спорт", Барела е един от най-добрите играчи в краткия списък на полузащитата на Ливърпул преди летния трансферен прозорец. Халфът на Интер беше следен отблизо от редица скаути на червените през последните месеци, включително Пол Голдрик и техния ръководител на скаутите Бари Хънтър.

Преди няколко месеца Клоп се изказа високо за Барела, заявявайки, че той „не е просто играч“ и че „би било хубаво да го имаме“. 26-годишният италиански полузащитник има договор с "нерадзурите" до юни 2026 г. и е доволен от клуба, но нещата може да се променят, ако през лятото пристигне изгодна оферта.