Със сигурност Ливърпул изглеждаше ужасно през уикенда срещу Борнемут и голямата радост от победата на „Анфилд“ със 7:0 над Юнайтед се изпари – гледахме пълната противоположност на отбора.

Това бяха летаргични и бавни играчи, които просто си подаваха. Сякаш не им минаваше през ума да тръгнат напред. След пет сухи мрежи през цялото време на мача дори за момент Ливърпул не показваше, че може да спечели срещу последния в класирането.

Когато Нотингам Форест бе на дъното и победи Ливърпул, имаше повече хъс и битка, но сега дори това липсваше. Мениджърът направи всякакви смени, но и това се оказа без значение. Само веднъж Диого Жота накара вратаря да прави спасяване и с това се изчерпа играта на Ливърпул.

Просто невероятно разочароващ резултат, който напомни, че Ливърпул е на километри от топтимовете, съдейки по играта срещу Борнемут. Това не се случва за първи или втори път този сезон.

Просто надеждите на Юрген Клоп за класиране в Шампионската лига вече висят на косъм, а честно казано, не се надявам на чудо и на „Бернабеу“. Не мисля, че Ливърпул може да победи Реал Мадрид, макар че и испанците не играят добре.

Стив Макманамън
BT SPORT