Босът на Ливърпул Юрген Клоп обвини съдията Пол Тиърни в негативно пристрастие срещу Червените след драмата  срещу Тотнъм и късната победа с 4:3. 

Въпреки че реферът може би пожали Диого Жота и не го изгони заради игра с високо вдигнат крак, а след това португалецът отбеляза победния гол, германецът бе бесен и веднага след победното попадение се затича бясно от радост към 4-ия рефер, като успя да получи разтежение в задната част на бедрото. 

Клоп разкри, че се е ядосал заради лекото нарушение на Салах срещу Бен Дейвис, след което Шпорите стигнаха до 3:3. Босът на Ливърпул има закачка с рефера Тиърни още от декември 2021-а. 

„Как това може да е нарушение на Салах? Ние имаме история с рефера Тиърни и аз наистина не знам какво този човек има срещу нас. Казва, че няма проблеми, но това не е вярно“ заяви Клоп. 

„Просто не знам как може да ме погледне. Той бе съдия на мача ни срещу Тотнъм през 2021, когато Хари Кейн трябваше да получи червен картон. Аз наистина обичам Хари, но тогава трябваше да бъде изгонен. При г-н Тиърни обаче никога не можеш да си сигурен“ добави той. 

„Когато се радвах при 4-ия съдия не му казах нищо лошо, което е правилно. Получих си наказанието, като разтегнах в бедрото. Това, което Тиърни ми каза обаче, когато ми показа жълт картон не бе Ок“ каза още Клоп.