Вестник "Тутоспорт" твърди, че Ливърпул обмисля евентуален трансфер на звездата на Ювентус Федерико Киеза, след като Ал-Итихад представи изгодна оферта за Мохамед Салах. Страници от втора до седма от днешния "Тутоспорт" описват как саудитската страна е сериозна за подписването на Салах през последната седмица от летния трансферен прозорец и е изготвила богати оферти както за играча, така и за Ливърпул.

Ал-Итихад предложи на Ливърпул около 115 милиона евро за Салах и предложи тригодишен договор на обща стойност около 200 милиона евро, който според съобщенията 31-годишният играч е приел. Той има още две години от настоящия си договор с червените.

Киеза Тутоспорт

Ливърпул определи трима възможни заместници на Салах – Лерой Сане от Байерн Мюнхен, Карим Адейеми от Борусия Дортмунд и Киеза от Ювентус. Бианконерите са готови да продадат 25-годишния футболист и са поставили цена от 60 милиона евро за крилото, който е свързван с преместване от Торино през по-голямата част от това лято. Той отбеляза в първия сезон срещу Удинезе.