Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата над ЛАСК снощи с 4:0, но все пак отчете и  че не всичко е било „цветя и рози“ за Червените. 

Мърсисайдци си осигуриха първото място в групата си и място на 1/8финалите в Лига Европа заради по-голямата си класа, но и вратарят им трябваше да прави някои важни спасявания. 

„Най-важното е, че сме на върха в групата и това няма как да се промени. Имаше доста добри неща, които направихме, но и такива, които не ми харесаха, така че както винаги казвам все още трябва да продължим да израстваме“ заяви германецът. 

„Един такъв мач трябва да бъде подсигурен още до почивката и го казах на играчите по време на паузата. Вкарахме два ранни гола и имахме възможности да ги довършим, но не го направихме. Все пак скоро след паузата вкарахме трети гол, а след това мачът се поотвори и те имаха положения, но Куйвин работеше за сухата мрежа сериозно и я заслужи. Да спечелим с 4:0 обаче е фантастично“ добави той. 

„В последния си мач ще се опитаме да спечелим в Белгия, но хубавото е, че това не трябва да се случи задължително. Програмата ни е доста натоварена, но все пак всичко е наред и искаме да стигнем максимално далеч в турнира“ каза още Клоп.