Юрген Клоп не остана доволен от феновете на Ливърпул и атмосферата в мача с Уест Хям снощи, който мърсисайдци спечелиха с 5:1. 

Той критикува привържениците и това се случва само 3 дни, след  като Гари Невил определи обстановката в мача с Ман Юнайтед като „най-лошата, която съм виждал“ в едно такова дерби. 

Интересно е, че вчера на „Анфийлд“ имаше повече хора отколкото срещу Червените дяволи – 57 332 срещу 57 158 в неделя, но усещането определено не бе за празник. 

„Трябва да кажа, че през първото полувреме, когато момчетата играха наистина страхотно, не бях напълно доволен от атмосферата наоколо. Не знам. В крайна сметка променихме много неща, доминирахме тотално, вкарахме голове и пропуснахме шансове и ако бях на трибуните щях да съм прав през цялото време“ заяви Клоп и призова за голяма подкрепа срещу Арсенал. 

„Не мога да кажа дали причината е, че сме играли лошо срещу Ман Юнайтед и е необходимо да се извиним, че не сме ги размазали. Ние обаче се нуждаем от „Анфийлд“ в събота. В крайна сметка Арсенал нямаше мач и ще бъдат готови, така че и ние трябва да сме готови и се нуждаем от вас още от първата секунда. Ако някой не се чувства в  добра форма, моля ви, дайте билета си на някой друг“ каза още германецът.