Трима ключови играчи на Ливърпул може да последват Юрген Клоп и да си тръгнат от "Анфийлд" през лятото, след като договорите им изтичат в средата на 2025 г.

Клоп шокира света на футбола в петък, обявявайки, че прекарва последните си месеци начело на "червените", след което си взима почивка за неопределен период от време. Но той може да не е единственият, който ще се сбогува с "червените".

Върджил ван Дайк, Мохамед Салах и Трент Александър-Арнолд, които се превърнаха в суперзвезди под ръководството на Клоп, могат да потърсят щастието си другаде, съобщава talkSPORT.

Салах вече беше свързван с трансфер в Саудитската професионална лига. Ван Дайк беше взет от Клоп през 2018 г. срещу тогавашна рекордна сума за защитник от 75 милиона паунда и беше крайъгълен камък за успехите на Ливърпул.

И Александър-Арнолд не е играл при друг мениджър освен Клоп на "Анфийлд". Английският национал вече е смятан за един от най-добрите десни бекове в света, като заслугата е на треньора.

И за тримата няма индикации, че ще седнат на масата за преговори за нови контракти, а с напускането на Клоп ситуацията се усложнява още повече. Целият щаб на германеца се очаква да си тръгне с него, пише webcafe.bg.