Репортер от скандинавска телевизия ядоса сериозно Юрген Клоп, който и без това бе бесен след  загубата на Ливърпул с 3:4 от Ман Юнайтед за ФА Къп. 

Червените водеха почти до края с 2:1, след това поведоха и в продълженията с 3:2, но отстъпиха. Клоп се ядоса, когато бе запитан защо отборът му е загубил интензитета в играта си в допълнителните 30 минути. 

„Това е доста тъп въпрос. Не знам колко мача вече изиграхме напоследък и колко има Юнайтед. Разочарован съм от въпроса, който обаче явно вие смятате за добър“ изрепчи се германецът, чийто тим има 18 мача през календарната 2024-а срещу 12 за Ман Юнайтед. 

Скандинавецът обаче не спря дотук. „Играли се твърде много срещи?“ попита той, с което накара Клоп да избухне: „О, хайде стига! Очевидно не сте в много добра форма и нямам нерви да се занимавам с вас!“ изригна той. 

Преди това все пак Клоп разкри и причините за поражението. „Бяхме близо до победата още в редовното време, а след това и в продълженията, но загубихме. Не бих могъл да искам обаче, повече от играчите. Сезонът ни е много интензивен дотук и броят мачове говори красноречиво. Не спряхме да се борим, но поздравления за Юнайтед и победата им“.