Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо почти сигурно ще се завърне в игра едва в средата на месеца за мача с Осасуна, прогнозира „Марка”. 

Португалецът пропусна последните 2 срещи на столичани заради леко мускулно претоварване, но и без него тимът победи с 4:1 Галатасарай и с 4:0 Валядолид, като и в двата двубоя блесна Гарет Бейл. 

Следващия уикенд Реал играе с третодивизионния Олимпик де Шатива в двубой от турнира за Купата на Краля, но Роналдо няма право да вземе участие в него поради санкция. 

Следващия вторник пък предстои гостуване на ФК Копенхаген в Шампионската лига, но мачът е без значение за Белите, които вече си гарантираха първото място в групата. 

Така се очаква той да подсили състава за визитата в Памплона на 14-и декември, а преди празниците да играе и в последния мач за годината срещу Валенсия на „Местая” на 22-и. 

В събота Роналдо направи лека тренировка на клубната база, след което се наслади на почивката от два дни, които играчите получиха. Те ще подноват занимания утре, а Кристиано ще продължи да се готви по самостоятелен план.