Реал Мадрид е на път да се раздели с Икер Касияс, но е много вероятно да подсили с друг играч на позицията почти със същото име – Кико Касия. 

Според „Кадена КОПЕ“ Кралския клуб работи усилено по връщането на футболиста на „Бернабеу“, тъй като той е продукт на школата на столичани. 

Мадридският тим има нужда от вратар, тъй като освен че Касияс е на път да си тръгне, Кейлор Навас е контузен и така за турнето в Австралия отборът няма играч на тази позиция. Очакваният трансфер на Давид де Хеа пък явно ще се забави. 

Още през миналия сезон Касия бе свързван с връщане в Реал, като тогава се говореше за сделка от 10 милиона евро. Сега се счита, че трансферът ще бъде за 12 милиона, макар че според някои други информации играчът ще струва доста по-малко. 

Друг играч, за когото се говори, че може отново да облече белия екип е централният защитник Езекиел Гарай, който е спряган за заместник на Серхио Рамос, а освен това има и европейски паспорт. Преди няколко години той бе продаден на Бенфика, а сега е в Зенит.