Президентът на Еспаньол Жоан Колет обяви, че на този етап в клуба не е пристигнала оферта за вратаря Кико Касия. 

Днес сутринта испанските медии съобщиха, че Кралския клуб проявява сериозен интерес към играча, след като за турнето в Австралия тимът може да се окаже без вратар. 

Колет все пак призна, че е имало запитване за футболиста, но категорично отрече информациите, че той може да бъде продаден само за 3 милиона евро. 

„Всички лъжат. Няма нищо и аз съм изненадан и удивен. Наистина през последните дни говорих на няколко пъти с Хосе Анхел Санчес (един от директорите в Реал) и той ме пита за Касия, но по никакъв начин не сме преговаряли” заяви Колет, който обаче остави отворена вратичка за евентуална промяна на ситуацията. 

„Не зная какво ще се случи утре, но мога да потвърдя, че появилите се суми не са верни. Говорим за футболист, който стигна до националния отбор и отново ще играе за него. Бесен съм и не зная откъде се появиха тези суми. Първо трябва да получим предложение за него, а след това да разберем дали би искал да напусне или не” добави той. 

„Не зная какви са намеренията на Мадрид, но ме притеснява това, че те си играят с доста чувства и използват името на футболиста” изтъкна още Колет.