Реал Мадрид ще трябва да увеличи офертата си за вратаря на Еспаньол Кико Касия, ако иска да го вземе. 

Това обяви президентът на барселонския клуб Жоан Колет, след като името на футболиста от известно време е свързано с преминаване на „Бернабеу“. 

На този етап обаче преговорите са в застой, тъй като столичани не желаят да увеличат предложението си от 4 милиона евро, а парите се струват твърде малко на Еспаньол. 

„Засега сме на 4 милиона. Предвид неговото значение ние го оценяваме на повече и точно това казахме и на Реал Мадрид. Не зная дали те работят по други играчи, но от няколко дни не сме разговаряли. Категорично обаче не можем да приемем подобна оферта“ заяви Колет. 

Мадридчани явно изчакват, тъй като все още се опитват да договорят Давид де Хеа с Манчестър Юнайтед. В един момент обаче, ако решат да прекратят интереса си, едва ли ще имат проблем да вземат Касия, на когото обаче ситуацията влияе. 

„Говорих с Кико и той и притеснен за бъдещето си. Става дума за страхотен професионалист. Аз обаче съм спокоен, както и клуба. Той знае, че ние го ценим и не ме интересува какво правят другите“ добави Колет.