Защитникът на Реал Мадрид Пепе ще продължи да бъде част от клуба още известно време, тъй като се е договорил да поднови контракта си, пише вестник „Марка“. 

Досега имаше съмнения, че португалецът може да напусне, тъй като от настоящия му договор остава още година, а до момента не се съобщаваше за нищо свързано с бъдещето му. 

Според испанското издание обаче, още по средата на миналия сезон, агентът на играча Жорже Мендеш е постигнал принципно споразумение с Флорентино Перес за оставането на Пепе и това е причината футболистът да е напълно спокоен понастоящем. Договорът вероятно ще бъде за още 2 години. 

Бранителят е третият в тима с най-дълъг стаж след Серхио Рамос и Марсело и е любимец на феновете, като заедно с бразилския си съотборник двамата са единствените играчи, които са оцелели в отбора от времето на предишния президент Рамон Калдерон. 

При положение, че Рафаел Варан вече подписа до 2020-а, а същото се очаква скоро официално да направи и Серхио Рамос, в центъра на защитата на Реал няма да настъпят сериозни промени поне за известно време.