Реал Мадрид - Виляреал, среща от 34-ия кръг на испанската Примера дивисион, стадион "Сантяго Бернабеу", 23:00 часа българско време. 

Групата на Реал за мача:

Вратари: Кейлор Навас, Касия и Рубен 

Защитници: Варан, Рамос, Начо, Марсело, Арбелоа и Данило

Полузащитници: Кроос, Хамес, Касемиро, Ковачич, Модрич и Иско

Нападатели: Роналдо, Бензема, Хесе и Васкес

Контузени: Бейл и Карвахал

Прогноза на Gol.bg:
Само до преди няколко кръга изглеждаше, че "белия балет" е тотално обречен в битката за титлата, но след няколко грешки на Барселона отборът е само на точка от върха.

Това със сигурност ще мотивира футболистите на Зинедин Зидан да дадат всичко от себе си до края на сезона, за да може отборът да направи каквото зависи от него за спечелването на титлата. 

Пред столичани обаче този път има труден противник, тъй като "Жълтата подводница" се представя доста силно от началото на сезона.

Зинедин Зидан няма да може да разчита на контузените Бейл и Карвахал в днешната среща, но кадровите проблеми за гостите са доста по-сериозни.

Те ще бъдат без Хауме Коста, Пина, Кастийехо, Мусакио и Солдадо. 

И двата отбора се намират в отлична форма, като са записали еднакви показатели в последните си 5 мача от всички турнири - по 4 победи и 1 поражение.

В последните 5 преки мача между двата отбора статистиката говори в полза на Реал Мадрид - 2 победи срещу 1 за Виляреал и 2 равенства.

Интересно е да се отбележи също, че "Белия балет" няма загуба на своя стадион срещу този противник до момента в Ла Лига, като е записал на сметката си 11 победи и 4 ремита. 

Освен това гостите се представят колебливо при визити и са спечелили само една среща от последните си седем при гостувания. 

С оглед на всичко изброено до момента, нашата прогноза за тази среща е успех с 3:1 за домакините.

Резултат: Реал Мадрид - Виляреал 3:1