Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид, среща от последния 38-и кръг на Примера дивисион, стадион "Риасор", 18:00 часа българско време.

Групата на Реал за мача:

Вратари: Кейлор Навас, Касия и Янес

Защитници: Варан, Пепе, Рамос, Начо, Марсело, Карвахал, Арбелоа и Данило

Полузащитници: Кроос, Хамес, Бейл, Касемиро, Ковачич, Модрич и Иско

Нападатели: Роналдо, Бензема, Лукас Васкес и Хесе

Прогноза на Gol.bg:
Ситуацията в шампионата може да стане много интересна, ако днес Барса се изложи при визитата си на Гранада, а същевременно Реал надвие Депортиво на "Риасор".

Разликата между двата тима в класирането е само една точка, но според букмейкърите интрига няма да има, тъй като се смята че "каталунците" ще си вземат лесно днешната визита.

Като цяло в днешната среща Зинедин Зидан няма абсолютно никакви кадрови проблеми и всички звезди на тима са на линия, макар че Бейл има леки болежки, а също и Хесе. И двамата обаче попаднаха в групата на отбора си.

Домакините обаче имат известни проблеми с окомплектоването на състава, а аут заради контузии са Фабрисио, Херман Лукс, както и Хуан Домингес, а Хуанфран е под въпросителна.

Отборът на домакините няма за какво да играе, тъй като вече си е гарантирал оцеляването. Депортиво има само 1 победа в последните си 5 мача от всички турнири, докато Реал се намира в страхотна форма и е в серия от 11 шампионатни поредни победи.

В последните 5 мача между тези два отбора мадридчани имат само победи и са вкарали общо 21 попадения в тях.

Освен това домакините са отборът, който е спечелил най-малко точки при мачовете на своя стадион през този сезон в Примера - 20 пункта.

Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с 1:3.

Резултат: Депортиво - Реал Мадрид 1:3