Легия Варшава - Реал Мадрид, мач от група "F" на Шампионската лига, стадион "Стадион на полската войска", тази вечер от 21:45 часа българско време

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касия, Навас, Янес
Защитници: Карвахал, Варан, Начо, Коентрао, Данило, Техеро
Халфове: Кроос, Ковачич, Асенсио, Иско
Нападатели: Роналдо, Бензема, Бейл, Васкес, Диас, Мората

Контузени: Рамос, Пепе, Марсело, Модрич, Хамес Родригес, Каземиро
Наказани: няма

Гледайте мача тук!

Прогнозата на Gol.bg:

В победата на Реал Мадрид средщу големия аутсайдер в групата Легия (Варшава) едва ли може да има някакво съмнение. Въпросът е - с какъв резултат?

"Напълнете го с голове!", призова мадридският вестник "Марка" на първата си страница на фона на стадиона на Легия, който ще приеме европейския шампион с празни трибуни заради наказание от УЕФА.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMARCA%2Fposts%2F10155395283022306%3A0&width=500" width="500" height="605" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

В предишния мач на "Сантиаго Бернабеу" Реал без напрежение победи с 5:1, като единствената изненада се оказа липсата на Кристиано Роналдо на таблото с голмайсторите.

Сега португалската мегазвезда вероятно ще иска да се реваншира, а освен това е пред свое голямо лично постижение - гол №100 в европейските турнири.

Според испанските медии дилемата пред треньора Зинедин Зидан е на върха на атаката между Карим Бензема и Алваро Мората.

В средата на терена сигурен титуляр е Тони Кроос, а шанс до него може да получат Иско и Марко Асенсио. Хамес Родригес, Лука Модрич и Каземиро са аут заради травми. 

Кахърите за Зидан обаче са по-скоро в защита където, няма да видим контузените Серхио Рамос, Пепе и болният от грип Марсело.

Така двойка централни бранители ще бъдат Начо и Рафаел Варан, а на левия бек ще започне Фабио Коентрао. На вратата най-вероятно ще бъде Кико Касия, тъй като Кейлор Навас не е възстановен.

Тези промени обаче не са болка за умиране, предвид крещящата разлика в класите на двата отбора. Реал може да бие Легия и в тренировъчно темпо, но едва ли ще си позволи голямо отпускане и очакванията са за нова наказателна акция.

Убедителна победа във Варшава с поне три гола разлика изглеждат резонна за европейския шампион.

Резултат: 0:4