Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана много доволен от успеха с 6:1 в реванша срещу Леонеса в 1/16-финалната среща между двата тима за Купата на Краля.
 

Той даде шанс на резерви във втория сблъсък, след като той на практика се обезмисли след успеха със 7:1 в първия мач между двата тима в който "белия балет" гостуваше.

"Стояхме на терена много дисциплинирано и съм изключително доволен от моите момчета и от предствянето им в този мач. Доволен съм от абсолютно всички играчи!", обяви Зизу на пресконференцията след края на срещата.

"Нека да не се лъжем, след онова 7:1 като гост при всички положения щеше да ни бъде трудно да намерим същата мотивация и да разбием противника, но ето, че нещата ни се получиха и се радвам за това".

"Щастлив съм, че синът ми Енцо записа гол на сметката си, но аз се радвам за всеки един от играчите, които пуснах, защото всички те оправдаха очакванията ми".

"Йодегор и Техеро дебютираха и това е специален момент за тях, тъй като все пак не всеки ден можеш да дебютираш на "Бернабеу". 

"Мариано? Това момче се справи брилянтно и вкара три гола, това бе една много специална вечер за него. Ще следя изкъсо представянето му. Определено има бъдеще".