Реал Мадрид - Еспаньол, среща от 23-ия кръг на испанската Примера дивисион, стадион "Сантяго Бернабеу", 17:00 часа българско време. 

Групата на Реал за мача: 

Вратари: Касия, Янез и Лука
Защитници: Карвахал, Пепе, Варан, Начо и Марсело
Полузащитници: Кроос, Ковачич, Каземиро, Асенсио, Иско и Хамес
Нападатели: Кристияно, Бейл, Васкес, Мората и Мариано

Контузени: Коентрао, Рамос, Данило

Можете да гледате мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения по въпроса кой е фаворит в днешния двубой. Това са домакините от Реал Мадрид. Все пак обаче Зинедин Зидан няма да може да разчита на контузените Коентрао, Рамос и Данило.

Добрата новина обаче е, че Бейл се завръща в групата на тима след дълго отсъствие и отново ще може да играе за "кралския клуб". 

Формата на домакините е отлична и те имат 4 победи и реми за последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са постигнали за същия брой срещи 3 победи и 2 загуби.

В последните пет двубоя между двата тима успехите са изцяло за мадридчани, които вкарват 21 попадения за този брой срещи на каталунския си противник.

Последното домакинско поражение на Реал у дома за първенство срещу този противник датира от преди 21 години. "Кралете" не са губили от Еспаньол на свой терен във вътрешното първенство от цели 20 срещи.

Освен това Кике Санчес Флорес е загубил последните си 10 мача като треньор срещу Реал Мадрид, което е друг негатив за гостите.

Нашата прогноза е победа с 3:1 за Реал.

Резултат: Реал Мадрид - Еспаньол 3:1